4 Ekim 2011 Salı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki de dün akşam neler yaşandı neler

OSMAN AĞAÇTA ASILI KALDI
Aşkını bir türlü itiraf edemeyen Osman, aşkını platonik olarak yaşamaya devam etmektedir. Okulun en güzel kızına gönlünü kaptıran Osman, sevdiği kız başka bir arkadaşıyla televizyon izlemeye gidince başına gelmedik kalmadı. Televizyon izlemek için ağaca tırmanan Osman, televizyon izleyim derken hem canından olacaktı, hem platonik aşkına rezil rüsva oldu.Ağaçta asılı kalan Osman'ı platonik aşkı görünce, öyle bir güldü ki Osman mahcup olma duygusunu ilk kez yaşadı. Ağaçta asılı kalan Osman, aslı kaldığı ağaçtan indirilirken annesi Cemile'ye haber verildi. Cemile telaşla Osman'ın yanına koşarken, Osman ise mahcup olmanın da ezikliği ile bu durum nedeni ile annesini suçladı. Televizyon almadığı için annesini suçlayan Osman, annesinde televizyon almasını ve ağaçta asılı kaldığını kimseye söylememesini sıkı sıkı tembihler. Annesinden kimseye söylemeyeceği sözü alan Osman'ın asılan suratı yeniden gülmeye başladı.
ALİ KAPTAN ÇILGINA DÖNDÜ
Öte yandan Cemile, Caroline'ye iş teklifinde bulunmuş Caroline ise bu teklifi duyunca şok olmuştur. Yıllar önce Cemile'nin temizlik işine gittiğini öğrenen Neriman'la Caroline, onun temizlik yaptığı eve misafirliğe giderek, Cemile'yi Osman'ın gözü önünde küçük düşürmüşlerdi. Cemile, bunun intikamını almak için, Caroline'e temizlikçilik işini vermiş, Caroline, bu iş karşısında şaşkına dönünce Cemile, evlatları için zamanında kendisinin de temizlik yaptığını hatırlatmıştı. Cemile Caroline'e iş yerine Mustafa için para verdi. Parayı alan Caroline, bunu Ali Kaptan'la paylaşınca, Cemile'nin bu parayı sadaka niyetine verdiğini düşünen Ali Kaptan çılgına dönerek parayı sokağa savurdu.
SONER İLE AYLİN ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Murat Aylin'le abisinin yerini bulmak için günlerdir uğraşmıştır. Abisi ile Aylin'in yerini öğrenen Murat adamlarıyla birlikte Aylin'in kaldığı çiftliğe gider. Abisi ile Aylin'i dudak dudağa gören Murat çılgına dönmüştür ve arabayla onları ezmek ister. Ancak Arif son anda yetişerek Aylin ve Soner'i ölümden kurtardı.
CEMİLE TEHDİT EDİLİYOR, METE JALE'YE KAPILIYOR
Öte yandan Mete, git gide Jale'ye kapılmaya başlamıştır. Bir yanı ondan uzak dururken, bir yanı yakınında olmayı ister. Jale ile birlikte lunaparka giden Mete, İnci hoca ile yaşadığı günleri tekrar yaşamaktadır. Jale'yi İnci Hoca'ya benzeten Mete, en sonunda Jale'ye bağlanmıştır ve onu tutkulu bir şekilde öper. Berrin ise çalışmak ister, Hakan ise şiddetle buna karşı çıkar. Ancak Berrin işi çoktan bulmuştur. Hakan'ın babası Cemile'ye Hakan'ı işten çıkartması için gözdağı verdi. Cemile ise bu tehditlere aldırış bile etmedi.Dizi Caroline'nin polisler tarafından evinde göz altına alınmasıyla son bulur. Acaba Caroline cezaevine mi girecek? Caroline, Cemile gibi cezaevinde mi kalacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder